onsdag 30. november 2011

Inspirasjon....


Venter tolmodig på snøen her i sør, og mens jeg venter limer jeg pinner. Denne kurven har jeg laget i dag. Har planer om å lage flere etter hvert. Holdt på å gi opp hele prosjektet underveis. Trodde ikke det kom til å bil noe bra, men resultatet ble faktisk ikke så værst likevel.



Se hva min skjønne lille gutt har laget til sin mor. ADVENTSKALENDER :) Det er det mange år siden jeg har hatt. På lappene står det nummer. Bare å trekke i den rette snora og se hva som kommer opp av sekken.... Fantastisk. Takk lille venn :)



Selv må han ta til takke med denne. Han er utrolig glad i Lego, men det er en egen sjarm med de hjemmelagede kalenderene.


Jeg elsker denne lille hjerteskålen med sukker i. Fryder meg hvert år når jeg setter den frem. Store barn små gleder....


I neste innlegg skal jeg vise frem tallerkenhyllen jeg har laget............ :)

♥♥♥


4 kommentarer:

  1. Så heldig du er!Det var ju veldig lurt og med den sekken, har han funnet på det selv?Uansett imponerende.Veldig glad for å finne denne bloggen, her var det mye gøy inspirasjon.Fikk med en gang veldig lyst på en mosekrone og det hjerte med hale...Deg må jeg følge videre...
    Klem Linn

    SvarSlett
  2. Så stili gden ble da:))Jammen kreativ du:)Og snille sønnen din som laget kalender :)
    Ha en fin 1 desember,Anette:)

    SvarSlett
  3. For en herlig nissegutt du har,,,,,så spennende med pakke hver dag for mor også.
    Fatet var like lekkert i virkeligheten,,,,,
    Vi snakkes.
    Anne

    SvarSlett
  4. Hei Marit. :)

    Takk for i dag, det var trivelig å hilse på deg på Julemessen. :) Nå har jeg blitt følger av bloggen din og lagt deg til blandt mine favorittblogger, for her er det masse fin inspirasjon å finne. :)

    Ha en deilig og kreativ helg.

    Klem fra Mona

    Ps: Følg med på Eplabutikken min, julestrømpen du ville ha havner der om få stunder. ;))

    SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ