søndag 15. juli 2012

Himmelsk inspirasjon fra SverigeI Hallekis i Sverige ligger et lite tettsted som heter Falkengen. Et fantastisk sjarmerende sted med mange dyktige håndtverkere. Her kan man leie seg et rom for en billig penge og nyte late dager med minigolf, kafe, gammeldags badestamp og badstue. Håndtverkerkerne stiller ut og selger fantastiske ting i første etasje nedover hele gaten. Masse inspirasjon å hente. Anbefaler virkelig en tur til dette fantastisk stedet som ligger ca. 20 minutter fra Skara Sommerland og tett inntil Veneren.
Se på disse morsomme stativene. Så artig :)


Disse falt jeg pladask for. Nyyyydelige :) 
Jeg kaller dem "blomsterreir"
De var i alle farsonger og størrelser. Runde og firkantede.
Trehjerter på jernstang festet i en palle. Fint og enkelt :)


Gammel jernsegn med blomster i. Sukkkk.....Denne store karen er laget av ståltråd.
Takk og pris får man vel si, men artig var den.


Her holdt min favoritt til. En mann ved navn Christian lager telysestaker til å henge i taket. Disse var helt rå og et eksemplar måtte så klart bli med hjem. Stum av beundring :) En slik skulle vi hatt her på østlandet :) Henvendelser kan rettes til Christian på facebook: Christian's


De hang både ute og inne.

Tror dette er fuglehus....


Inne hos Christian's. Glassene henger tett i taket. Fantastisk. Nesten som å komme inn i en eventyrverden.


Christian's fantastiske kreasjon :) I love it :)


En del støpte ting var det også. Nydelig.Flere store "blomsterreir"


Takk for besøket og velkommen tilbake.
God sommer :)

5 kommentarer:

 1. Så mye nydelig, flott og morsomt! Kjempestilig;)

  SvarSlett
 2. sjarmerende sted!!
  svar: hei og takk for koselig kommentar!! jeg er totalt forrelsket i drivved- intriørbeis fra jotun!! så brukte den her og..skrål nedover på bloggen og du ser stuebordet mitt som var min inspirasjon! jeg skal lakke med gulv-lakk men fikk beskjed om å vente noen uker pga en reaksjon som kunne skje mellom beisen og lakken! irja.

  SvarSlett
 3. sar: dette er ubehandlet gran(som stuebordet),så kan jo være derfor? min erfaring er at drivved beisen blir veldig forskjellig på forskjellige matrialer, sofabordet- fikk en varm glød og trengte bare et strøk+lakk, gang komoden-var litt slitt mahogny og ble veldig mørkt og rødlig, mens gran plankene-fikk to strøk og ble "kjølig" i farge! men nå er det du som er proffen her :)

  SvarSlett
 4. Ja, her var det jammen masse artig! Enig med deg: Christians hengende lyehållere m.m var helt eventyrlige. Tenk å ha en 30 stk sånne hengende i et tre i hagen...

  SvarSlett
 5. Åh...
  Ja her var det utrolig mye fint!
  Likte de høye stativene til en blomsterpotte godt!
  Fin onsdagskveld.
  Hege

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ