fredag 9. mars 2012

Litt nytt og litt gammelt. 

Ja, da var det påfyll av produkter igjen. Åpner snart eget showroom på Trudvang Gjestegård. Her vil produktene ligge for salg og jeg kommer til å være tilstede 2 dager i uken. Det vil bli søndager og en dag til, når jeg bare får bestemt meg.
 I 1 etg. på http://trudvang.no/ er det resturant. God mat og drikke jeg virkelig kan anbefale. Ta en søndagstur til Trudvang da vel :) Søndag 18 mars er jeg på plass :)


Sjarmerende pinneramme i drivved. Dette er en ny vri som det helt sikkert blir flere av. Så morro med noen nye utfordringer.Serviettholdere i to forskjellige størrelser. De er så koselige på bordet sammen med te boksen. Eller sammen med en lysestake med matchende lys :) Lekkert :)
Liten og stor pinnekurv. Tar litt tid å lage. Akuratt passe jobb forran tven fredags kveld.


Vurderer å lage litt flere av disse. Eller kanskje et fuglebrett eller to. Er det ingen der ute som har noen artige forslag til noe nytt jeg kan lage?

GOD HELG
♥♥♥

Velkommen til min nettbutikk: http://epla.no/shops/svunnen-tid/


4 kommentarer:

 1. Så utrolig flink du er, helt imponert jeg :)
  Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Nå har ikke jeg sett gjennom hele bloggen din, så jeg har ikke full oversikt over alt det fine du har laget, Foreslår et "stativ" med 6-8 rom hvor man kan sortere fargeblyanter etter farge.

  SvarSlett
 3. vil bare si at du har veldig mange fine ting, og artig blogg - liker! - blir inspirert og får lyst å stikke i kjellern/garasjen å gjøre noe med alt av rakved/planker som ligger og irriterer gubben :-) e det vanskelig, spikrer eller skrur du når du setter sammen rammer og bokser?

  SvarSlett
 4. Så masse fine ting du lager! Ble skikkelig inspirert nå!

  Klem
  Lotte

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ