lørdag 11. juni 2011

Lys opp sommerkveldene

♥♥♥


Har brukt uken til å lage lys av drivved røtter. De ble svært så dekorative, men som alt annet jeg lager havner de i Epla butikken :) Jeg får nemlig litt sånn hysteria når det blir for fult av dill og dall her inne i huset. Akkurat som om det ikke er det fra før. Nesten drivved overalt. Sukk. Elsker jo bare å lage, lage og lage :) Får nesten abstinenser om jeg ikke har laget noe en dag. Så det blir spennende med 3 ukers ferie. Vurderer å ta med symaskin. Hysj :) Ikke la Svunnen tid mannen få snusen i dette ;)
Dette er faktisk en gammel potte fra Lier mentalsykehus. Egner seg perfekt til blomster selv om pottens fortid er litt spesiel. Legger til at min mor ikke er særlig begeistret for at jeg har plantet i en gammel tissepotte fra Lier (knis) Men den er jo såååå søt :)


3 kommentarer:

 1. Så fine lysestaker!! Er det rista fra en gammeldags grønnsaksdamper du har under (en sånn en som du satte nedi kasserollen)? :)

  SvarSlett
 2. Neida, det er pynteblomster i metall :) Som er justert litt på :)

  SvarSlett
 3. Woah, hvor mye stilig du lager! Gleder meg til å følge deg og dine drivved prosjekter! Her inne er det tydeligvis mye inspirasjon jeg kan like :)
  Klem Sara

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ