onsdag 20. april 2011

Har du en drivved ide`?

♥♥♥


Endelig har påsken kommet. En fantastisk deilig tid på året. Har sett på forslagene deres ang. nettingrammene og jeg falt litt for forslaget til Ingrid. Hun foreslo å feste mini klyper i nettingen så man kan henge opp koselige kort, visdoms ord og små minner :) Så hvis du leser dette Ingrid så trenger jeg adressen din for å få sendt deg en fristende nålpute.


Vil gjerne at noen der ute skal komme med en liten utfordring til meg :) Hva blir mitt neste drivved prosjekt ? Det kan noen av dere få bestemme. Kom med forslag til meg og jeg plukker ut et :) Lager den og sender den til han eller hun som har kommet med forslaget uten at det koster noe. Oi, dette kjenner jeg blir spennende :) Gleder meg :) Klem M. og God Påske.

15 kommentarer:

 1. Hei(c; Synes du skulle lage enten ei bord- eller stålampe av drivved. Venter fortsatt i spenning på at min far skal få til dette, men ender vel med at jeg må bestille av deg allikevel hehe(c;
  Mvh Stine(c;

  SvarSlett
 2. Hva med en profilert rammehylle?
  Påskeklem fra
  Hege

  SvarSlett
 3. HEI!
  Synes du kunne laget en litt stor blomsterpotte til å ha flotte sommerblomster i! :)
  Det kunne hvertfall jeg tenkt meg! :):):)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ett lite stuebord med hylle under som man kunne oppbevart flotte interiørblader...! 1 m ganger 60 cm eller noe!
  Hadde vært fint for øyet....! :) :)

  SvarSlett
 5. Har to prosjekter jeg har veldig lyst til å lage, men synes det er vanskelig å finne tiden, og troen på at det blir som jeg vil.. Skostativ og/eller (helst) en hylle i målene (ca) h185xb40 med f.eks fire-fem hylleplater :) Fant nettopp siden din, og synes du har veldig mye fint! Men det ser ikke ut som du har prøvd deg på så mange store møbler før - kanskje det kunne vært en morsom utfordring? :) Ønsker deg lykke til uansett prosjekt, blir gøy å følge med.

  SvarSlett
 6. Ps: Skjermbrettet ditt er fantastisk! Skulle ønske jeg trengte et ;)

  SvarSlett
 7. JEG HAR DEN BESTE IDEEN!!!!
  Noe jeg har hatt lyst på lenge er en stige i drivved som jeg kan ha i stua med pleddene mine på!!!! - det hadde sikkert vært gøy å prøve seg på å lage!
  hilsen frk Brudal

  SvarSlett
 8. Utrolig flotte ting du lager!!! Du er også utrolig flink og kreativ!!!! Noe jeg har veldig lyst på, og som jeg så på Lingekompaniet her i Moss, var en litt kraftig drivved kubbe, med et smijernslysestake festet på!!!! altså til å henge på veggen!!!! Berre lekkert!!!! klemz Grethe

  SvarSlett
 9. Hei :) Så hyggelig at du falt for ideén min :) Min adresse er Ingrid Ulseth-Hansen , Solløkkastien 33 B 3233 Sandefjord . !000 takk, gleder meg til å gå i post kassa :)

  SvarSlett
 10. Hei fru...
  Her kommer en liten utfordring til deg.
  Hva med å lage ei "papirarkhylle"? Dvs ei hylle med mange smale rom der en kan sortere papirark slik at hver farge får sin egen lille hylle. Jeg trur du vet hva jeg tenker på... Hvilke mål og utseende får vi ta seinere, men det hadde vært artig om du hadde klart å lage ei slik hylle.
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem, Akk

  SvarSlett
 11. Et tre laget av drivved. Alvisk skrift på stammen :)Dette ønsker jeg meg. Fra Alexander (alexbudo10@hotmail.com) Shalabays :)

  SvarSlett
 12. Hei igjen(c; Nytt forslag: Hva med ei putekasse i drivved til å oppbevare hageputer o.l.?
  Klem Stine(c;

  SvarSlett
 13. Hei igjen(c; Nytt forslag: Hva med ei kasse i drivved til å oppbevare hageputer o.l. i?
  Klem Stine(c;

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ