lørdag 18. desember 2010

Sy sy og atter sy !

Ja, da var gardinene på plass også. Dørene er gamle vinduer som vi har pusset opp og malt på nytt. Vi har satt inn nye glass. Skroget har Svunnen tid-mannen laget fra bunnen av. Har nemlig skutt gullfuglen og funnet meg en snekker ; ) Ja, det er mange år siden jeg fant han nå altså. Akuratt 10 år nyttårsaften foresten ;) Så da blir det vel litt ekstra feiring. Uansett så er jeg SUPER fornøyd med resultatet. Tror ikke dette blir laget for salg. Phuuuuuuuuuu............


4 kommentarer:

 1. Så sjarmerende og nydelig!!Ha en fin førjulstid...Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Nydelig skap, så flinke dere er begge to.
  Ønsker deg en fin søndag, nyt den og kos deg.
  Klem Mio

  SvarSlett
 3. God morgen:)
  Å så mye fint du lager. Eller jeg bør vel strengt tatt si dere da;) Produksjonen din med drivved er rålekker. Tror nesten at jeg må innom eplabutkken din også jeg. Håper du har en fin førjulstid. Bare 5 dager igjen nå!
  Klem Elin!

  SvarSlett
 4. Hei fru...
  Skapet blei kjempefint og gardinstoffet passa bedre i skapet enn som matte på gulvet... Så nå er det bare å få rydda i dukene og lagt de i skapet og så tar vel dere også snart julefri fra alt som skal lages... Jeg gleder meg til romjula og det som skjer da, men ha en fortsatt fin førjulstid før den tid... Vi snakkes.
  Klem, Akk

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ