fredag 29. oktober 2010

♥ Give Away ♥

Har blogget en bitte liten stund nå, og synes det er på tide at jeg prøver meg på en Give Away! Vil jo gjerne vise at jeg setter pris på alle dere som titter innom for hva jeg driver med! Denne søte knaggen og en valgfri hatt til norgesglass (se under: Laget med nål og tråd") og en Metall art stikers blir min gave til en av dere som er så vidunderlige å besøker bloggen min:)   
                              
Det du må gjøre for å bli med i trekningen er: 
           
Lage en link til meg på siden deres. Hvis du også vil skrive noen ord om hvorfor du leser bloggen min er det er stor bonus : ) (2 lodd)
Jeg elsker kommentarer (1 lodd)
Følg meg gjerne om du liker siden min (1 lodd)

Alle kan delta, om du ikke har blogg, må du huske på å legge igjen navnet ditt sånn at jeg kan finne frem til deg hvis det er du som vinner. Husk også å skriv hvor mange lodd du har tatt. Vinneren trekkes 15 nov og vil få en koselig gave i posten.

5 kommentarer:

 1. Jøss. Her har du hatt litt av en jobb, Denne siden så meget bra ut :P ps, er jeg med i treknignen nå eller ? iså fall så er adressa: 3282 Kvelde, Gjonerønningen. Pål Agnar Tveitan

  SvarSlett
 2. Kjære deg, fru...
  Godt du har familie og venner som støtter deg og er glad i deg uansett hvordan det ser ut på hobbyrommet og vaskerommet ditt...
  Du er helt spesiell og ja; du har gjort verden til et bedre sted for meg...
  Klem, Akk

  SvarSlett
 3. Hei
  Utrulig flotte ting du lager, og så kreativt! Eg blir gjerne med på give away, og tar 4 lodd. Har laga link på bloggen min, ta gjerne ein tur innom:)

  SvarSlett
 4. Hei.

  Så koselig blogg du har.
  Og jeg må si du er kreativ !
  Jeg fant bloggen din tilfeldig ,
  men jeg vil gjerne følge deg videre :)
  Jeg legger ut link på siden min
  og jeg vil gjerne være med på
  give away ;)

  Velkommen innom til meg også :)

  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 5. Hei, første gang jeg titter inn hit, men kommer gjerne tilbake. Så utrolig masse fint du lager,sitter bare å måper jeg hihi. Flink du :)

  Ps: legger meg til som følger,så jeg finner deg igjen.

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ