tirsdag 9. november 2010

♥ Hermetiske nålputer ♥

♥♥♥
Det er mye man kan bruke gamle hermetikkbokser til. Nålputer for eksempel. De er veldig dekorative bare man får av etiketten. Limet etter etiketten kan være vanskelig å fjerne. Anbefaler plasterfjerner. Fjerner limet veldig effektivt (fåes på apoteket) Har prøvd både whitesprit, rødsprite og diverse andre remedier uten hell. Så gjenstår bare dekoreringen. Bruk fantasien :) De blir nydelige :) Hjertene på boksen er laget av perler og festet rundt boksen med ståltråd. Tar gjerne imot forslag til hva man kan bruke hermetikkbokser til.


4 kommentarer:

 1. Wow, så mye lekkert du lager.
  Hermetiske nåleputene var stilige og serveringsbrettet i forrige innlegg, knallfint.
  Så kreativ og flink du er.
  Så koselig at du vil følge meg videre.
  Ønsker deg en fin onsdag.
  Klem Mio

  SvarSlett
 2. Hva du klarer å finne på, fru...
  Jeg skjønner du er flink til å nytte tida når du ikke får besøk... Jeg er spent på hva det neste prosjektet ditt blir - gleder meg til å se det.
  Klem, Akk

  SvarSlett
 3. Kjempelekkert, veldig god idè!!! Den kommer jeg nok til å "stjele"... Jeg fyller hermetikkbokser med vann og fryser de. Så banker jeg ut mønster med hammer og spiker - blir en fin lyslykt. F.eks; God jul, eller bare stjerner.. Pynter så med blonder, bånd, hyssing, kongler o.l. (Blir ikke så bulkete når de er frosne)

  SvarSlett
 4. Heisann!!Så mye fint du har laget!!Gøy at du ville bli med på min Give away..Lykke til!!Og selfølgelig velkommen som følger.Jeg har også laget lys lykter av hermetikk bokser til jul for noen år siden.jeg lagde masse hull med drillen,lakket den med rød bengalakk,og hengte på en tykk ståltråd som oppheng.Tente telys i de og hengte mange rundt om kring i piltreet på plenen,kjempe koslig lys fra de..Vi knottes..klem linda

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til en liten hilsen ღ