lørdag 29. januar 2011

Signe maten


Hatt hodet i bløtt noen dager og her er resultatet :) Laget av et gammelt forkle og 2 skjeer. Ble litt utenom det vanlige :) Er i grunn fornøyd. Klikk på bildet så blir det større.
Ha en strålende helg alle sammen og husk: Ta vare på dagene  : - )

tirsdag 25. januar 2011

Grytelokk


Noen mennesker kommer inn i livet ditt og blåser deg over ende, andre forlater deg når det blåser som værst. Noen kommer som en rolig sommervind, smyger seg rundt deg som et deilig teppe. De kan være borte i lange tider, men kommer alltid tilbake. Ta vare på disse menneskene. Det er de som får deg gjennom alle stormene...

torsdag 20. januar 2011

Prosjekt utført :)



Ja, da var alle lysestakene ferdige.
Kjøkkebordet er dekket av pinner, drivved, skjeer og diversen hobby saker. Svunnen tid mannen er like taus som en østers. Når jeg spør om jeg skel rydde litt sier han: "neida, bare kos deg du". Hmmm. Ja, ja da så. Bare å fortsette da : D

mandag 17. januar 2011

Nytt produkt : )

Ja da har det blitt et nytt produkt igjen. Er skikkelig i siget om dagen, da ryggen er et hakk bedre : ) Disse er laget av drivved, skjeer og sandkakeformer. Alt ligger til salgs på Epla : )






Bilderammer




lørdag 15. januar 2011

I glass og ramme


Har scrappet litt om mine besteforeldre. Dette står inne i en stor ramme som måler 40 x 50 cm. Veldig koselig med personlig veggpynt.
Under har jeg laget et av leirskole oppholdet til min tenåring.
Trykk på bildet for å forstørre.


fredag 14. januar 2011

Sannhetens ord

Ja, kan man egentlig få sagt det bedre :-D
Snart ferdig med denne. Mangler bare oppheng.
God helg, jenter !

onsdag 12. januar 2011

Nytt parti av hyller :)





Fugleskremsel

Har en forkjærlighet for fugleskremsel. Har laget et. Utrolig mye jobb. Blir nok ikke flere enn dette ene. Tanken er å stikke det i en blomsterpotte på trappen eller ha det inne i en urne. Har lagt det inn på Epla. Ble jo litt festelig. Eller hva synes dere :-)




søndag 9. januar 2011

I gang med symaskin igjen

Prøver å sy litt med særdeles stive fingre. Vinteren er ikke noe for oss med reumatisme :/ Men noe må jeg jo ta meg til. Suvnnen tid mannen trodde han var 19 igjen når han inntok slalåmbakken og resultatet ble 3 brukkene ribben. Det betyr snømåking på svunnen tid damen som altså er meg. Flagger ikke for dette. Akkurat nå kunne jeg tenke med å bli pakket inn i bomull og plassert varsomt i horisontal stilling på sofaen.
Ha fortsatt en strålende søndag alle sammen :)
Klem fra M.




fredag 7. januar 2011

Papir charms

Lager noen søte papir charms for salg :) Ligger i Epla butikken. Kommer flere etter hvert.
God helg alle sammen :)