tirsdag 28. september 2010

Hjelp !


En engel under utarbeidelse. Bare ansikt igjen. Synes den ble litt litt glissen, men vet ikke helt hva mer jeg skal pynte med. Forslag ?

lørdag 25. september 2010

Engle hylle

Denne smykkehyllen har jeg laget av drivved :)


 


 
Dette er vårt kjøkken. Veldig glad i mursten og den gamle stilen den gir.






 Kan man egentlig få for mange gamle flasker?
Min mann : Ja, det kan man.
Persille fra hagen :)

Før restaurering


 Før restaurering. Noen vil jo gjerne ha vinduene slik også, men det er ikke så lett å scrappe i dem.

fredag 24. september 2010

Såre fingetupper :)

Blitt en del skraping og pussing på disse gamle vinduene, men de blir jo helt nydelige når de etter 4 maling strøk endelig blir ferdige.

          
Ferdig scrappet vindu :)
<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/d56d873be6390a0d2e3bd02893542f96" alt="Blogglisten" /></a>

Gamle vinduer

En av mine store hobbyer er å restaurere gamle vinduer. Disse er kjempe fine til å scrappe i eller man kan bruke dem til pynt som en del av interiøret. Bruker helst gamle smårutete vinduer med gjennomgående sprosser. Skal legge ut noen bilder i løpet av helgen. 

mandag 20. september 2010

Endelig i gang

Da har jeg endelig fått laget min egen blogg. Har latt meg inspirere av alle de flotte interiør bloggene på nettet. Med litt fomling håper jeg snart at jeg kan få lagt ut noen av mine interiør bilder.


Denne trappen er et av mine mange prosjekter. Den er laget av rekved og resultatet ble fantastisk. Etter hvert kommer jeg til å legge den ut for salg. Vennligst ikke kopier bilder uten å linke til opphavet. Takk :)